Un paseo por el bosque

16,50 

Sessió pràctica d’iniciació a la música i la dansa per a nens i nenes de 3 a 5 anys amb un tema argumental: un passeig pel bosc.

Sense Stock

Esgotat

SKU: MD153L Categories: ,
 

Descripció

Materials pràctics d’iniciació a la música i moviment per a docents. Sessions pedagògiques de Bellaterra Música Editorial.

L’objectiu principal d’aquest llibre + cd és proporcionar una sessió pràctica d’iniciació a la música i la dansa per a nens i nenes de 3 a 5 anys amb un tema argumental: un passeig pel bosc.

Aquest material és el resultat del treball d’investigació d’un equip d’especialistes de música i dansa amb diferents grups de nens i nenes de diverses edats que assisteixen regularment a classes d’iniciació a la música i/o dansa.

La sessió que presentem permet inciar-nos en la dansa i en la música utilitzant el moviment per a treballar conceptes musicals i viceversa. Està distribuïda en set apartats i cadascun conté exercisis que segueixen un ordre establert per facilitar el treball de l’educador/a.

Trobareu consells i suggerències per a l’educador/a, condicions de l’aula i en referència al material.

Les explicacions estan en castellà però les cançons són instrumentals de manera que es pot treballar en tots els idiomes.

Esperem que el gaudiu!

Contingut: llibre-quadern + CD

Mides: 16×23 cm – 40 pàgines

Enquadernació: Cartoné

Autores: Susana Pérez i Montse Roig

Il·lustracions: Muntsa Vicente

Músiques: Eugènia Arús

Intèrprets: Eugènia Arús, Adrián Mateo, Félix Gallego, María Reinón, A Martínez

ISBN: 978-84-933161-3-6

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.