El gran secret de Chopin

16,50 

En estoc

SKU: MD121L Categories: ,
 

Descripció

Materials pràctics d’iniciació a la música i moviment per a docents. Sessions pedagògiques de Bellaterra Música Editorial.

L’objectiu principal d’aquest llibre-CD és mostrar una proposta didàctica per als cursos d’iniciació a la música i el moviment per a infants de 5 a 7 anys, que consisteix en l’adaptació del conte Chopin i els nens d’Anna Obiols.

Aquest material és el resultat del treball d’investigació d’un equip d’especialistes en música i moviment amb diversos grups d’alumnes de diferents edats que assisteixen regularment a classes d’iniciació a la música i al moviment.

El treball s’ha basat en línies generals en l’estudi de les reaccions dels infants davant els temes musicals proposats a partir de la història El gran secret de Chopin. S’han seleccionat algunes de les obres del compositor incloses en el conte original, amb la intenció de treballar les emocions i la creativitat a través de l’expressió corporal. Aquestes obres responen a una emoció o sentiment que queda reflectit en la història. A més de l’audició de música del compositor, el projecte inclou una sèrie de cançons compostes per al treball vocal dels nens i que formen part del fil conductor del conte.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.