Anem a la selva

16,50 

En estoc

SKU: MD120L Categories: ,
 

Descripció

Materials pràctics d’iniciació a la música i moviment per a docents. Sessions pedagògiques de Bellaterra Música Editorial.

Anem a la Selva, és un material pràctic, resultat del treball d’investigació que un equip d’especialistes ha realitzat amb grups de nens i nenes de diferents edats que assisteixen regularment a classes d’iniciació a la música i el moviment.

El treball d’investigació s’ha basat, en línies generals, en l’estudi de les reaccions naturals dels nens i nenes davant dels temes musicals proposats: s’han adaptat els tempos i els caràcters de les músiques, així com l’estructura i el desenvolupament dels exercicis, a les respostes espontànies dels infants. Així mateix, s’han
incorporat variacions i suggeriments en algunes activitats a partir d’observar com reaccionaven grups de característiques diferents.

Les activitats que presentem estan dividides en diferents apartats que inclouen exercicis de treball corporal, ritme i percussió, audició, cançó i relaxació.

Els exercicis que es proposen segueixen un ordre establert que facilita l’organització de les classes i garanteix unes sessions equilibrades en continguts, de manera que no es necessari estar pendents de la progressió dels exercicis i permet centrar l’atenció en els alumnes i el desenvolupament de la classe/grup.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.