El cascanueces

16,50 

En estoc

SKU: MD123L Categories: ,
 

Descripció

Materials pràctics d’iniciació a la música i moviment per a docents. Sessions pedagògiques de Bellaterra Música Editorial.

Aquest llibre s’ha editat sols en castellà. Tot i així, la versió castellana inclou també les cançons en català (tant els enregistraments com les partitures)

Us proposem que organitzeu una sessió de música i família sobre el conte i la música.

Les activitats proposades estan pensades com a experiències de primer contacte amb les músiques de l’obra, amb els seus elements (temes, articulacions, textures sonores, temps, etc.) més destacats, així com amb la seva estructura. La proposta és fer-ho d’una manera lúdica i corporal, sense entrar en tecnicismes o explicacions teòriques. Pretenem oferir idees i inspiració per a que cadascun de vosaltres faci seves les músiques. A més, us animem a adaptar les idees a partir del que els nens facin i proposin durant la sessió, ja que captar les idees del grup i incorporar-les en les activitats fa que les sessions siguin més participatives i atractives.

Llibre d’exercicis + CD amb els audios. Les cançons estan en castellà i català. Conté materials per a un conjunt de sessions pràctiques d’iniciació a la música i al moviment per a nens i nens de 3 a 8 anys.

 

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.