Joc de cartes Tempo

10,00 

Sense Stock

Esgotat

SKU: MD250L Categories: ,
 

Descripció

Benvingut a l’espectacle únic de Tempo, on l’harmonia, el ritme i la melodia de la teva veu serà la protagonista. No se’t dona bé cantar? No tens ritme? No et preocupis, serà divertit!

Un jugador serà el metrònom, l’encarregat de portar el tempo i repartir les cartes. El metrònom escull les cartes segons la seva dificultat i les baralla. El metrònom reparteix una carta cap per amunt a cada jugador i comença a marcar un compàs (un, dos, tres, quatre) repetint-lo durant la jugada. Això marcarà el ritme que s’ha de seguir.

Després de la primera marca de temps, la resta de jugadors cantaran la nota de la seva targeta al mateix temps.

Si el jugador té una targeta (negra), durarà el mateix temps que un número de compàs 4/4. Una corxera ens farà cantar dues síl·labes en el mateix temps, un treset de corxeres, tres, i una semicorxera, quatre.

A cada compàs, abans del número tres, el metrònom donarà una nova targeta a un dels jugadors. Aquests hauran d’alternar les seves notes a partir d’ara. Per a cada número de compàs cantaran una nota.

Si en algun moment el metrònom detecta un error, para la cançó cridant “TEMPO!”. Tots els jugadors es queden amb la seva targeta que tingui la nota més alta, excepte el que s’ha equivocat, que dona la seva targeta més alta al metrònom.

Si ningú s’equivoca i tots els jugadors aconsegueixen cantar les seves 4 notes durant un compàs, cadascun es queda amb la seva targeta que tingui la puntuació més alta i el metrònom no es queda cap. Les cartes que sobren es barallen de nou i el jugador situat a la dreta del metrònom es converteix en el nou metrònom.

El joc acaba quan tots els jugadors han jugat com a metrònom una vegada. Qui tingui més punts guanya!

 

 

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.