Arte y Educación en las infancias- Pim Pau

24,00 

Un treball que recorre l’abordatge pedagògic d’aquests artistes i docents argentins i brasilers, Pim Pau. Va sorgir en la mateixa tasca docent a l’aula i en els escenaris per a posicionar el joc com a centre de les activitats en les infàncies.

En estoc

 

Descripció

Un treball que recorre l’abordatge pedagògic d’aquests artistes i docents argentins i brasilers, que va sorgir en la mateixa tasca docent a l’aula i en els escenaris per a posicionar el joc com a centre de les activitats en les infàncies. Aquesta obra es proposa integrar els diferents llenguatges artístics i, d’aquesta manera, generar recursos lúdics, creatius, corporals i d’exploració per a les nenes i els nens, i els adults que els acompanyen -ja siguin familiars, docents, educadors, terapeutes-; és a dir, brindar recursos per a acompanyar els processos educatius, de maduració, de construcció subjectiva i de criança. Neix del treball, la recerca i la creació de contingut per a les infàncies des de l’intercanvi a les aules, els seminaris i els escenaris. El nucli que travessa i sosté tot aquest material és la construcció de vincles i l’acte creatiu com un mode de relacionar-nos amb el món. El material està organitzat amb suggeriments de recorreguts per a despertar i revisar la tasca diària en el qual compartim les nostres cerques, exploracions i recerques. Es proposen diversos abordatges; relacionant cos, veu, paraula i moviment com un tot. En cada capítol, els autors conviden a submergir-se en les seves cançons i vídeos, per a visualitzar els continguts que subjauen en ells i les possibilitats que s’expandeixen a partir de la proposta, com a espai d’experimentació del vincle amb nosaltres mateixos i amb l’altre, per a entrar en relació amb els conceptes abordats. “Com fer per a condensar en un llibre el màgic, el polític, l’educatiu, les propostes i protestes d’una pedagogia corporitzant, poètica, amb multiplicitat de llenguatges, filosòfica i amb pols de vida? PIM PAU ho aconsegueix en aquesta meravellosa obra, on no hi ha lloc per a dicotomies i la seva lectura es converteix en el pur acte de jugar”.

Chiqui González “En llegir s’obre l’oportunitat sense límit d’edat de submergir-nos en la infància com a novetat, experiència i esdeveniment.

 

 

Un trabajo que recorre el abordaje pedagógico de estos artistas y docentes argentinos y brasileños, que surgió en la misma tarea docente en el aula y en los escenarios para posicionar el juego como centro de las actividades en las infancias. Esta obra propone integrar los diferentes lenguajes artísticos y, de este modo, generar recursos lúdicos, creativos, corporales y de exploración para las niñas y los niños, y los adultos que los acompañan -ya sean familiares, docentes, educadores, terapeutas-; es decir, brindar recursos para acompañar los procesos educativos, de maduración, de construcción subjetiva y de crianza. Nace del trabajo, la investigación y la creación de contenido para las infancias desde el intercambio a las aulas, los seminarios y los escenarios. El núcleo que travesía y sostiene todo este material es la construcción de vínculos y el acto creativo como un modo de relacionarnos con el mundo. El material está organizado con sugerencias de recorridos para despertar y revisar la tarea diaria en la cual compartimos nuestras búsquedas, exploraciones e investigaciones. Se proponen varios abordajes; relacionando cuerpo, voz, palabra y movimiento como un todo. En cada capítulo, los autores invitan a sumergirse en sus canciones y videos, para visualizar los contenidos que subyacen en ellos y las posibilidades que se expanden a partir de la propuesta, como espacio de experimentación del vínculo con nosotros mismos y con el otro, para entrar en relación con los conceptos abordados. “Cómo hacer para condensar en un libro el mágico, el político, el educativo, las propuestas y protestas de una pedagogía corporitzant, poética, con multiplicidad de lenguajes, filosófica y con polvo de vida? PIMPAU lo consigue en esta maravillosa obra, donde no hay lugar para dicotomías y su lectura se convierte en el puro acto de jugar”.

ChiquiGonzález “Al leer se abre la oportunidad sin límite de edad de sumergirnos en la infancia como novedad, experiencia y acontecimiento.

Castellà

Autors Pim Pau

Editorial Umacapirua ediciones

Tapa tova, 144 pàgines

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.